Westergaard El fejrer i 2010 50 års jubilæum

Mads og Jonna Westergaard fejrede i 2010, 50 års jubilæum med familievirksomheden, som i 1960 blev købt af Bjarne Westergaard. Han døde pludselig i 1996, hvor han havde været ansat på fuldtid og senere deltid efter, at Mads Westergaard overtog firmaet i 1988.

Den 1. juni 1960 overtog Bjarne Westergaard det daværende Sdr. Omme Elforretning, som lå på Gl. Bøvlvej. I 1988 er firmaet for længst flyttet ind i de nuværende lokaler på Hovedgaden, da Mads Westergaard overtager firmaet. Tirsdag den 1. juni kan firmaet således fejre 50 års jubilæum under familien Westergaard. - Vi har en meget loyal kundekreds, og specielt da vi i 2004 overtog Vesterby El, var vi spændte på, hvordan folk ville se på, at der nu kun var os i byen. Men folk har været meget loyale, og det er vi da utroligt taknemmelige for, siger Jonna Westergaard. Og hun bakkes op af manden. - Byen er ikke større end som så.
Det er vigtigt med opbakningen for, at vi kan opretholde en elektrikerforretning. Og især når vi ikke har et speciale, som gør os unikke i hele landet, så er det vigtigt, at de lokale kunder, vil bruge os, supplerer Mads Westergaard. Anderledes god service - I en by som Sdr. Omme skal vi jo være klar til at møde kunderne, når vi handler i butikkerne. Det er vigtigt, at vi kan stå inde for det arbejde, vi leverer, siger Mads Westergaard. Han mener ikke at servicen er ringere fra elektrikere i større byer.

Generationsskifte i 2012
og Kenneth køber den sidste halvdel af Westergaard El a/s i 2017

Artikel fra Lyngposten

Artikel fra Midtjysk Ugeblad